frække ida frække erotiske historier

os selv, snakkede lidt om kage og bestilte kage og kaffe og chokolade. Hun kommer gående mod mig i lokalet og jeg sidder i baren og betragter hende. ) jeg gisper af fryd da din hånd rører ved mig, du leger og undersøger min pik trækker forhuden frem og tilbage og der drypper saft ud af den ned på dine fingre. Hun svarede bare kort Ja så vidste jeg at hun har tænkt meget over det og hun havde taget beslutningen. Tager fat i din top og trækker den langsomt af du løfter villigt armene så jeg kan få den. Men ved også at det er op til mig at sørge for at hendes første rigtige elskov bliver noget hun mindes med glæde. Tager dine ben spreder dem og lægger dem op mod mine skuldre. Du sidder i en smuk tætsiddende blondkjole, din smukke. Jeg har altid været fascineret af bdsm sexlegetøj og generelt fetish sexlegetøj. Slikker dine skønne skamlæber med lange våde slik nyder duften af din frække mis lægger mig godt til rette mellem dine ben og holder fast i dine hofter. Har taget sol så jeg ikke fremstår bleg, kikker mig i spejlet og tænker at det jo ikke er så slemt. Hun er en pige på 162 cm 53 kg blond hår og skønne grønne øjne og bruger 70B i bh så en skøn pige især øjnene, vi havde også nogle frække snakke hvor jeg fortalte hvad jeg gerne ville gøre ved hende. Jeg tænker så er det nu der sker det du har fantaseret om så mange gange. Da jeg kom hjem gik der et par dage før du skrev, du skrev at du skulle have lidt tid til at tænke over tingene og hvad der var sket den dag. Hun smilede bare og sagde ja selvfølgelig, Jeg fortalte at hun nok skulle være alene når hun pakkede dem op og hvis hun ikke ville have dem kunne hun bare smide dem. Mit ansvar er vokset med vores nye definition og kræver min årvågenhed for hendes tilstand og vores samhørighed. Finder din hårde klit og slikker den blidt du stønner nu højt af liderlighed og jeg kan smage og høre hvor tæt på du er fra din første orale orgasme.

Frække ida frække erotiske historier - Frække Sexhistorier

Et dejligt forspil, der kun kan udvikle sig i en retning). Lader langsomt mine fingre nærme sig dine vidunderlige bryster og du sukker dybt da mine hænder omsider glider hen din stribede top der dækker dine bryster kæler for dine skønne bryster og ryster indvendigt da jeg mærker hvor dejligt stive dine brystvorter. Det var en skøn oplevelse, så nu vil jeg gerne lære mere af dig, så vi skal finde en anden dag vi kan hygge. Hvis du ikke brød sig om mig eller bare gerne ville væk skulle du bare sige at du havde en aftale med en veninde og så bare gå uden at sige mere. Læs mere » ( 1 har stemt,3.5. Mine hænder finder din mave og forsætter mod din mis du gisper da min fingre igen begynder at lege med din mis, du er sjaskvåd og du viser med dine lyde og bevægelser hvor liderlig du faktisk. Mine fingre kærtegner din mave uden på din top, jeg kan høre på din vejrtrækning at du nyder det bukker mig ned trækker din top lidt op og kysser blidt din navle du gisper lidt overrasket men slapper af igen. Da du senere kommer ud fra badet er du klædt på og det er jeg også. Hun er liderlig af vores kys.

Frække Ida: Frække ida frække erotiske historier

Først må det siges jeg er en pige på 30, der tænder vildt på andre. Lader mine hænder omfavne dine perfekte bryster og nyder din ualmindelig lækre stive brystvorter tager lidt hårdt fat da jeg massere dine bryster men det gør ikke ondt for olien får dem til at frække ida frække erotiske historier glide mellem mine hænder. Jeg er glad for jeg stadigvæk har mine boxershorts på så min stadigvæk meget stive pik ikke skræmmer dig på nogen måde, nåede lige at tænke tanken da du kikker på mig med et lumsk. Disse mennesker ville ikke være en del af mit univers for jeg ville aldrig kunne have mødt nogen smukkere at følges med. Jeg svarede at det selvfølgelig var ok og håbede det havdeværet en god oplevelse. Lise P 3, sprøjteorgasme i baren, tæt pakket mellem masser af mennesker står vi ansigt til ansigt ved den lange bar i teltet. Det vigtigste er dog min kvinde. Min tunge kæler for dine inderlår og nærmer sig din dejlige mis. Men jeg er nervøs og meget glad på en gang, for glæder mig helt vildt til at elske med Ida. Du gisper søde frække gisp i takt med rytmen af mig der boller dig hver eneste gang min pik når i bund kommer du med et dybt suk. Vi sagde farvel jeg fik en lille krammer som jeg nød og hun tog bussen, jeg kørte hjem og ventede på at høre fra hende. Du nikker med røde kinder og siger ja det var skønt, siger så skat har du lyst til jeg forsætter du kikker på mig med dine smukke og frække øjne og nikker mens du rødmer noget så uskyldigt. Det skal dog ikke forstås som, at hun kan fralægge sig ethvert ansvar for vores forhold. Vejen hertil har været lang, men der findes ingen genvej til at mestre sin kvinde. Min kvinde er nu min slavinde og det betyder ikke, at jeg bare kan behandle hende som skidt. Hun sagde at om 3 uger skulle hun på weekend hos hendes bedsteforældre i Odense og om vi ikke kunne mødes der? Jeg stopper for at give dig en pause og nusser og kæler for dig. Du kikker på mig dybt i øjnene da du siger at du gerne vil prøve at bindes, spørger om du er sikker du nikke alvorligt. Kæler for din mis og lader en finger prøvende trænge op i dig du gisper tilpas og min finger leger drillende ved indgangen til din skede. Du gisper overrasket da du mærker dildoen mellem dine ben. Så gik planlægningen i gang, vi fandt ud af at torsdag i efterårsferien vil fungere. Du næsten hopper rundt og jeg må holde godt fat for at kunne blive ved med at slikke dig, suger din klit ind i min mund og du nærmest grynter at du kommer jeg slipper min munds.